Paavo Nõgene küpsetas linnarahvale kanafileed
Raimu Hanson, Tartu Postimees
Vanemuise teatrijuht Paavo Nõgene pakkus hõrku kanafileed, mille ta teatriterrassil mitmesaja silmapaari all küpsetas ise koos Shakespeare’i kohviku peakoka Mait Mihkelsooga.
Itaalia toorsingis värske basiilikaga maitsestatud ja suurel gaasileekides kuumutatud pannil küpsetatud kanafilee juurde pakkus ta salatit, milles oli arbuusi, tomatit, tähtvilja, vaarikat, mustikat, tilli ja murulauku. See kõik oli maitsestatud meresoola, sidrunipipra ja jahvatatud musta pipraga.
Kõigepealt serveeris teatrijuht maitsva roa teatri ooperisolistidele Merle Jalakale ja Jaan Willem Sibulale, kes olid andnud küpsetamise ajal keelpillikvarteti Opereti Hitid saatel väikese kontserdi.
Seejärel võisid koguneda kanast osa saama kõik soovijad, kes olid tulnud terrassile publikupäevale.