Teatriekskursioon Vanemuise väikses majas

Teatriekskursioon Vanemuise väikses majas

Vanemale kooliastmele ning täiskasvanutele

Ettetellimisel Vanemuise väikses majas

Vanemuise väike maja on üks vanemaid teatrihooneid Eestis. Rohkem, kui saja aasta jooksul on täiendatud on esmaste arhitektide ideid, vahetunud on omanikud, tegevusedki majas on muutunud. Pikki aastaid mahutas sellesse majja ennast ära kogu Vanemuise trupp kõigi oma kolme žanriga. Ehk selle pärast, mine tea, öeldakse vahel, et just väike maja on see päris teatrimaja. Kui soovite lähemalt teada ning külastada ka väikese maja lavataguseid ruume – proovisaale, garderoobe, laoruume, lavaalust –  tulge teatriekskursioonile väikesesse majja!

Ekskursiooni kestus on orienteeruvalt 1 tund.
Ekskursiooni hind õpilastele on 65 eurot; täiskasvanutele 80 eurot. Osalejaid kuni 25.

Tellimine ja lähem info telefonil 744 0189, aadressil kollanekass@vanemuine.ee