fbpx

Vanemale kooliastmele ning täiskasvanutele

Ettetellimisel Vanemuise väikses majas

Tänavu tähistab Vanemuise väike maja suurt juubelit- oktoobris 2018.  möödub  maja avamistest täpselt 100 aastat.  Nii pika ajaga on ühes majas nii mõndagi juhtunud.   Täiendatud on esmaste arhitektide ideid, vahetunud on omanikud, tegevusedki majas on muutunud. Pikki aastaid mahutas sellesse majja ennast ära kogu  Vanemuise trupp kõigi oma kolme žanriga. Ehk selle pärast, mine tea,  öeldakse vahel, et just väike maja on see päris teatrimaja. Kui soovite lähemalt teada  ning  külastada ka  väikese maja lavataguseid ruume – proovisaale, garderoobe, laoruume, lavaalust –  tulge tähistama väikese maja suurt juubelit teatriekskursiooniga!

 

Ekskursiooni kestus on orienteeruvalt 1 tund.
Ekskursiooni hind õpilastele on 55 eurot/ täiskasvanutele 70 eurot, osalejaid kuni 30.

Tellimine ja lähem info telefonil 744 0189, aadressil kollanekass@vanemuine.ee