„Gatsby/ La Dolce Vita“ ja Ženja Fokin

„Gatsby/ La Dolce Vita“ ja Ženja Fokin

Teatris käimine hea seltskonnaga võib tihti olla elamus omaette. Vahel on just sõbrad need, kes meid endaga teatrisse kutsuvad ning nähtule ehk hoopis uue pilguga vaatama õpetavad, vahel aga need, kelle sõber ise olla tahaks. Vanemuisel on hea meel oodata nüüd külla uusi ja vanu teatrisõpru, sest endaga teatrielamust saama kutsub Ženja Fokin!

 

Tervitus Ženja Fokinilt:

“Olen üsna sagedane teatris käija, kuigi lausa sissekirjutust teatrisse ei oma. Minu jaoks on teater koht, mis annab võimaluse väljuda reaalsusest ja seetõttu ammutan sealt ideid ja inspiratsiooni päris tihti. See on põnev maailm uuel tasandil. Loominguliste lahenduste loojana nii üritusturunduses, reklaamide stiliseerimistel või erakliente riietades on mul pidevalt vaja olla loominguline ning rutiini vältimiseks on teater minu väike saladus.
Moeajaloo seisukohast on nii Great Gatsby kui ka La Dolce Vita jätnud kindla jälje rõivastuskoodide jadasse, mida moemasinavärk siiani väga oskuslikult uute suundadega põimib.
Arvan, et antud lavastused on suurepärased meelelahutajad, võimaldades inimestel tulla arvuti ja teleka eest päris teatrisse, kogeda vahetuid emotsioone ning liigselt aju pingutamata saada osa millestki lahedast!

Näeme juba 10. detsembril Tartus, Vanemuise teatris!

Tervitades,
Ženja F

 

“Kuulsusega teatris” on Vanemuise uus noortele suunatud teatrihariduslik üritustesari, kus tuntud Eesti persoonid külastavad meie teatrietendusi ning ootavad kõiki fänne ja teisi teatrihuvilisi endaga liituma, et pärast üheskoos nähtust muljeid jagada. Ürituste eesmärgiks on tuua noored neid kõnetava ja nende jaoks olulise figuuri eeskujul vaatama põnevaid etendusi ning kogema erinevaid teatrisündmusi.

“Gatsby/ La Dolce Vita” etendub Vanemuise suures majas 10. detsembril kell 19.00.

Etenduse järel koosviibimine Ženja Fokiniga!

https://www.vanemuine.ee/repertuaar/gatsby-la-dolce-vita/